A Metaxa rendkívül ízletes

Metaxa
Metaxa

Az év vége felé nagyon sok férfi ünnepli a névnapját, Istvánok, Jánosok, Tamások, Dávidok, Szilveszterek. Egy üveg jófajta nedűvel bárkit felköszönthetünk, mint amilyen a Metaxa, az igazi görög különlegesség. Ez az itóka a borpárlat és a bor elegyítésével, fűszerezésével készül.

Történetéhez tartozik, hogy 1888-ban találta fel Szpürosz Metaxász, aki ezt követően finomította a receptet, aminek köszönhetően még egyedülállóbb ital kerülhetett a palackokba. Két fő kategóriában készül ez a remek ital, Reserve és csillagos variációkban.

A csillagok a hordós érlelés éveit mutatják, például a 12 csillagos fajta újdonságnak számít, amin az érleléshez használt hordó jellegzetessége is felismerhető. Csodálatos, feledhetetlen élményt biztosít ez a fajta Metaxa minden fogyasztónak. Az az úr, aki ilyet kap ajándékba a név- vagy születésnapjára, biztosan nagyon fog örülni.

Amint kibontja az üveget, máris érezheti az enyhe vaníliás édességet, ami tökéletesen jellemzi a Metaxa aromáját. Ehhez csatlakozik a virágos és picit fűszeres illatkompozíció, amit a csokoládé és a narancs jellegzetessége egészít ki. 12 csillagos Metaxa vásárolható az idrinks.hu webáruházból, papír díszdobozban, tehát még a csomagolással sem kell foglalkozni, mielőtt átadjuk a meglepetést.

Ez az ital sokak szerint megunhatatlan, örök kedvenc, ami örömteli alkalmakkor nem maradhat el egyetlen család asztaláról sem. Komplex, bársonyos ízvilággal ajándékozza meg a fogyasztókat, nem véletlenül ennyire népszerű. Ajándékozza meg Ön is ünnepelt családtagját, barátját a gyönyörű borostyánsárga nedűvel, ha igazi örömöt akar neki okozni!