Ékszer különlegesség a karikagyűrű

karikagyűrű
karikagyűrű

A felejthetetlen lánykérés egy nagyon romantikus és érzelmes pillanat mindkét félnek. Azonban a nagy napig elvezető szervezéssel teli út rögös és sok felmerülő probléma állhatja el az utat. Az egyik ilyen megugrandó feladat a mindkét félnek tetsző és velük harmonizáló karikagyűrű kiválasztása.

Manapság már rengeteg típus közül lehet választani, ezért nem érdemes kompromisszumokat kötni semmilyen tekintetben. Abban az esetben, ha csak egy kicsi része nem tetszik benne, akkor ez az érzés évek múltán csak erősödni fog. Érdemes elegendő időt fordítani a tökéletes karikagyűrű kiválasztására, hiszen ez is egy életre szóló döntés.

Az ember keze központi elem, azzal gesztikulálunk vagy intünk, akaratlanul is rászegeződik a tekintet. Ha hosszú éveken keresztül egy olyan karikagyűrűt kell néznie magán, ami nem felel meg az elvárásainak, akkor az csak ront a helyzeten. A széles termékválasztéknak köszönhetően, ennek a végkimenetelnek a lehetősége azonban jelentősen lecsökken.

Lehet választani fehér, rozé vagy sárga aranyból is. Ha ezek nem felelnek meg, akkor gyönyörű karikagyűrűk vannak több árnyalat összeolvadásából is. A formák és színek játékát még egyedibbé tehetik a pazarul ragyogó kövek elhelyezésével.

Akár már egy darab kő is rendkívüli módon fel tudja dobni a gyűrű összképét. Manapság már nemcsak aranyból csinálnak esküvőkre gyűrűket, hanem lehet választani ezüst, titán, sőt, akár nemesacél ötvözetből állót is. Minőségi alapanyagból állnak ezek a gyűrűk és nem deformálódnak el hosszú évek múltán sem. Tökéletes kiegészítője lehet mind az esküvői ruhának, mind pedig a hétköznapi ruhatárnak is.