A partvis télen sem pihenhet

A partvis bármikor használható
A partvis bármikor használható
A partvis bármikor használható

A hosszú ősz után gondolhatnánk, hogy végre megszabadultunk a terasz folyamatos takarításától és a lehulló levelek áradatától. A levelektől lehet, de jön más kihívás, amivel szembe kell nézzünk. A partvis nem tud pihenni egyetlen évszakban sem. Mindig megvannak a megfelelő kihívások annak érdekében, hogy sohasem lankadjon el a figyelmünk.

A tél alatt a vegetáció csendben pihen, ezért nem kell tartanunk attól, hogy virágszirom vagy levelek borítják el a teraszunkat, viszont amennyiben elkezd havazni, sok esetben meggyűlhet a bajunk az aranyos hópelyhekkel. Az eső annyival szerencsésebb tud lenni, hogy nem tudjuk elseperni, viszont ilyenkor folyamatosan mosni kell a teraszt, ha nem akarunk sarat a házban.

Gondolhatnánk, hogy a lágyan hulló hó nem okoz nekünk semmilyen nehézséget egy fentről fedett, de oldalról nyitott terasz esetében. Amikor szép az idő, nincs is gond, de amikor feltámad a szél, akkor aztán nincs megállás. Akár több centi hó is boríthatja teraszunkat reggelre, amit a partvis segítségével tudunk csak eltávolítani.