A rendkívüli tisztaságú Beluga vodka

Beluga vodka
Beluga vodka

A nemzetközileg is elismert italmárkák odafigyeléssel válogatott alapanyagokból készülnek, hogy minőségük kifogástalan legyen. Az orosz Beluga vodka alkotói a részletekre is fokozottan ügyelnek. A víz, amit az elkészítéséhez használnak, olyan szibériai területről származik, aminek közelében nem található ipari létesítmény, így szinte kizárt, hogy bármilyen káros vegyi anyag beszennyezze.

Ha ez még nem elég, a Beluga vodka készítői ezt a vizet még négyszer desztillálják is. A megfelelő lepárlásról precíz lepárlómesterek gondoskodnak. A hozzávalók között megtalálható a magas minőségű zab és méz, illetve a recept elengedhetetlen összetevője a máriatövis kivonat is. Minden kiadás gondosan megtervezett, elegáns, stílusos üvegben kapható.

A Beluga vodka megjelenésének köszönhetően, tökéletes ajándék gyanánt is, bármilyen alkalomra. Szép dísze lehet az ünnepi asztalnak és jó párosítás egy koccintáshoz, amikor épp előléptetést, diplomát vagy eljegyzést ünneplünk. A márka szerte a világban, az összes kontinensen szívesen fogyasztott a prémium alkoholt kedvelők körében.