Ajándékba ideális a wellsoft női köntös

wellsoft női köntös
wellsoft női köntös

Egy puha, meleg köntös rendkívül kellemes otthoni viselet a hidegebb évszakokban, ezért sokan kedvelik nők és férfiak egyaránt. Pihe-puha, szőrme jellegű a wellsoft női köntös anyaga, bársonyos tapintású, plüss hatású. Nagyon jól tartja a test melegét, de ugyanakkor könnyű, simogatóan kellemes érzést nyújt, amikor a bőrrel érintkezik.

A wellsoft tulajdonképpen egy modern, mesterséges anyag, ami semmiféle állati eredetű hozzávalót nem tartalmaz. A legfinomabb változata a babysoft, korábban használt variánsa pedig a polár. Az új darabot nem kell beavatni, mert a wellsoft női köntös egyáltalán nem szívja be a vizet, nedvességet. Még hálóköntösként is használható ez a puha tapintású ruhadarab.

Érdemes megtekinteni az oke.hu webáruház termékkínálatát, ha minőségi köntöst szeretnénk beszerezni. Ebben szerepelnek számtalan színben klasszikus kialakítású, cipzáras, kapucnis wellsoft pongyolák is, ráadásul egyeseket árleszállítással vásárolhatunk meg.

Nemcsak saját részre, de akár ajándékba is beszerezhető wellsoft női köntös, a megajándékozott biztosan nagyon fog örülni neki. Hímzett darabok között is válogathatunk, de ha akarunk, vehetünk unikornisos, cicás, pillangós, szívecskés, bulldog mintást egyaránt.

A webáruház palettáján megtalálható például a barack színű, hímzett női köntös is, egy rendkívül kellemes árnyalatú, elegáns darab, sálgalléros, széles szatén szegéllyel. A mellrésze szép, diszkrét hímzéssel van ellátva. Egy kifinomult ízlésű hölgynek optimális ajándék ez a wellsoft női köntös bármilyen alkalomra. Rendelés esetén, már akár egy munkanap alatt is megtörténik a házhoz szállítás.