Sakk készlet tömör fából

sakk készlet
sakk készlet

A sakkozás fantasztikus tornája az elmének. Ehhez a sporthoz, hobbihoz természetesen elengedhetetlen a fa sakk készlet. A sakk útja legendás és a történészek úgy vélik, hogy az első ismert változatot Indiában készítették. Európába az 1000-es évek derekán hozták el és innen a hódítása megállíthatatlan.

A sakk sok rajongót tudhat magáénak és nemzetközi versenyeket is indítanak belőle, már évtizedek óta. A nagy művelői igazi legendáknak számítottak, elsősorban a múlt században. Úgy a profi, mint az igényes amatőr kedvelői a műfajnak, csak minőségű táblán játszanak, szépen kidolgozott figurákkal. Az ilyen sakk készlet sokáig nagyon drága, sőt, a legtöbb embernek elérhetetlen volt. Nos, ez mára megváltozott és jóval elérhetőbb áron is található értékes változat. Az egyik megbízható hely, ahol ilyesmit lehet találni, az okosjatek.hu webáruház. Itt természetes bükk-, gyertyán-, és nyírfából készült, égetett sakk készlet kapható, aminek a különleges megjelenése nagyon sokakat megihletett és arra ösztönzött, hogy még nagyobb kedvvel nyissanak meg egy partit.

Ez a csodálatos kidolgozású sakk készlet ajándéknak is tökéletes, ezért, aki valamilyen igényes dologgal szeretné meglepni az egyik logikai játékokat kedvelő szerettét, annak nincs is más dolga, mint megrendelni. Karácsonyra, születésnapra, ballagásra is megfelelő annak, akiről tudjuk, hogy kedveli a sakkot. Már 6 éves kortól ajánlott, ezért a nagyobb gyermekeknek is megfelelő. A sakk készlet gyönyörű dobozban kerül a vásárlóhoz, ami szintén emeli a termék értékét. A Sunrise sakk játék korrekt áron és gyors kiszállítással kerül a megrendelőjéhez.