A szemcseméret is kihat a murva árra

murva ár
Murva ár

Weboldalunk ezen része a zúzalékkő választékunkat mutatja be. Ez olyan termék, ami a kődarabok aprítási folyamatának eredményeként keletkezik és különböző árnyalatú lehet. A szín azonban nincs hatással a murva ár mértékére. Ezt sokkal inkább a méret és az osztályozottság befolyásolja. A modern építőiparban a zúzalék követ a betonozó anyagok gyártása során, a kerttervezésben, a mozaikpadlók fektetésekor és az épületek falainak díszítésekor használják.

A színes változatokat pedig a belső befejező munkáknál veszik igénybe. Felhasználása alapanyagként is lehetséges a padlóburkolatok, lépcsők, munkalapok és ablakpárkányok gyártásában. Ezen kívül dekoratív utak, vízesések, akváriumok, virágcserepek, virágágyások és kertek tervezésénél is hasznát veszik.

A zúzalékkövet fehér cement, valamint festékek, habarcsok és keverékek töltőanyagaként használják. A természetes murva ár nagyságát minden beszállító egyedileg határozza meg, mivel az a szemcsék méretétől, a vásárlás mennyiségétől és a szállítási szolgáltatás szükségességétől függően változhat. A kontener-rendeles.info honlapon Ön is megtekintheti a változatos építőanyagok értékesítésére vonatkozó ajánlatainkat, amelyek közé a zúzalékkő is tartozik.

Nem titok, hogy az épületek minősége és hosszú élettartama az építés minden szakaszában felhasznált anyagok minőségétől függ. Garantáljuk a szükséges termékek optimális minőségét, függetlenül attól, hogy a vevőnek dekoratív vakolatra vagy más építőanyagra van szüksége. Ha kedvező murva ár érdekli, nálunk megtalálja!