A tunika, mint felső és ruha

Tunika mindenkinek
Tunika mindenkinek
Tunika mindenkinek

Ismerje meg azt a női felsőt, amit akár egyszerűen nadrág nélkül is hordhat! A tunika az a ruhadarab, ami elég rövid ahhoz, hogy egy szűkszárú farmerrel vagy egy cicanadrággal kiegészítve csinos viseletet kölcsönözzön a hölgyek számára, de elég hosszú ahhoz, hogy nadrág nélkül is hordható legyen.

Télen és nyáron is bármikor viselhető, hiszen megtalálható a rövid és hosszú ujjú változata is. Télen egy leggingsel és egy kényelmes csizmával ideális bármilyen alkalomra. Nyáron tökéletesen megfelel a strandon, ahol csak felkapjuk a bikinire, és már készen is vagyunk. Egyszerű, gyors és mégis jól néz ki az ember benne. A divattól függően megtalálhatja az egyszínű, a virágmintás, az állatmintás, csipkés, vékonyabb és vastagabb tunikákat.

Sokan azért döntenek a tunika mellett, hogy fölösleges kilójukat elfedjék ezzel. Alkalmas és kényelmes kismamák számára is. A tunika, mint sok más ruhadarab, régóta divat és mivel a hölgyek számára kedvelt viselet, még biztosan jó ideig megtalálható lesz a ruhanemű piacon.