Ingyen víz a földből, csak fel kell szívni onnan!

Wilo szívattyú
Wilo szívattyú
Wilo szívattyú

Az növekvő vízárak mellett, egyre többen döntenek úgy, hogy lehetőség szerint saját maguk gondoskodnak a ház vízellátásáról. Egyszerűen és elérhető áron biztosítható egy családi ház vízellátása ásott vagy fúrt kútból egyaránt.

A Wilo szivattyúk széles kínálatában mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot. Első lépésben ott vannak az önfelszívó szivattyúk, ezek telepítését bármilyen vízszerelő elvégezheti, üzemeltetésük sem igényel nagy hozzáértést. Csak egyszer kell feltölteni szivattyút vízzel, az indulásnál és utána már mondhatni ingyen biztosítja a vizet a földből.

A Wilo szivattyúk A osztályos motorjai ugyanis kis fogyasztású, hatékony meghajtást biztosítanak a szivattyúknak, a villanyszámlán megjelenő összeg pedig csak töredéke annak, amit a vízművek kiszámláznak.

Amennyiben a kerti öntözésre is igény van, akkor ma már szóba sem jöhet a drága ivóvíz pazarlása ilyen célokra. Wilo szivattyúkkal bármilyen öntözési rendszer gazdaságosan üzemeltethető, minden rendszerhez, legyen szó csepegtetős, szórófejes változatról, megtalálható a hatékonyan dolgozó szivattyú.