Ajándékok névnapra csak mértékkel!

Ajándékok névnapra csak mértékkel!
Ajándékok névnapra csak mértékkel!
Ajándékok névnapra csak mértékkel!

Ha egy hölgynek szeretne az ember kedveskedni, azt érdemes valami aprósággal kezdeni, például egy csokor virág mindig meghozza a kívánt hatást. Az ajándékok névnapra általában nem is mennek ennél tovább, hiszen a megemlékezés a fontos, nem a kapott ajándék.

Egy közeli szeretett személy esetében, egy kedvére való aprósággal nyugodtan kísérletezhetünk. A fiatalok között egyre jobban hódítanak a népies beütésű karperecek, fülbevalók. Gyakran lehet látni a kezükön bőrből vagy sodrott cérnából készíttet díszítőelemeket, amelyek nemcsak szépek, de praktikusak is.

Ezek a divatos tárgyak mindig kedves gesztusnak számítanak, ideális egy névnapi ajándéknak. Az ajándékok névnapra gyakran bonyodalmat szőnek, ha túl drága, nem az alkalomhoz illő. Ilyenkor kényelmetlen helyzetbe hozhatjuk a névnapost, mert nem szokás ebből az alkalomból nagy nekiugrással ünnepelni. Ezért csak akkor ugorjanak nagyobb vásárlásba, ha tudják, hogy ezzel nem okoznak kellemetlenséget! Nem érdemes felborítani a rendet azzal, hogy valami extra dolgot visznek ajándékba.