Akrilfesték hatdarabos készletben

Akrilfesték
Akrilfesték
Akrilfesték

A művészek körében nagyon népszerű a festék, hiszen könnyedén alkalmazható ez az eszköz a dekoráláshoz. Rengeteg felülethez használható fel ez a kellék, ami igazán gyorsan szárad, és tartós védőréteget hoz létre a lekent részeken.

Talán ezért kedvelt annyira az akrilfesték az artwebshop.hu webáruházában, ahol néhány színt külön is lehet kapni, azonban a legtöbb esetben egy hatdarabos készletben lehet megvásárolni a termékeket.

A pigmenttel színezett, vizes alapú termék csomagjában az alapszínek (fehér, sárga, piros, zöld, kék, fekete) vannak benne, amelyeknek a segítségével szinte minden árnyalatot könnyen ki lehet keverni. Az is növeli az akrilfesték értékét, hogy száradás után vízálló lesz, tehát védeni fogja a bekent felületet ettől a hatástól.

Akinek kedve tartja, az különféle védőlakkokat, illetve fedőfestékeket is használhat a tartósításhoz, azonban mindig utána kell nézni annak, hogy egészen pontosan melyik termékek kompatibilisek az akrilfestékkel. Jó, ha megemlítjük azt is, hogy igény esetén foszforeszkáló változatban is meg lehet vásárolni az árut.