Api Go a méhek egészségéhez

Api Go
Api Go

Ahhoz, hogy a méhészet teljesítményét növelni lehessen, a méhek egészségi állapotára nagyon oda kell figyelni. Célszerű takarmány-kiegészítőt alkalmazni, mert például az Api Go cukrokat, maltodextrineket, élesztőkivonatot, vitaminokat egyaránt tartalmaz. Növelhető a méhészet teljesítménye ezzel a készítménnyel, ami a kifejlett méhek és lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja. Hozzájárul a családok egészségi állapotának javításához, illetve megtartásához. A patogének fejlődéséhez kedvezőtlen feltételeket teremt. Az Api Go továbbá támogatja a fiasítás tömöttségét. A produktum egész évben alkalmazható, mégis tavasszal és ősszel a legeredményesebb a használata.

Háromszori alkalmazást jelent egy komplett kezelés, tehát 1 tasak Api Go 20 család egyszeri kezeléséhez elegendő. Az erista.hu webshop korrekt áron értékesíti a terméket, ezért innen érdemes megrendelni. A portálon elolvasható a részletes leírása is, ami abban az esetben jelent nagy segítséget, ha a szakember még nem használta ezt a terméket. Rendelés előtt feltétlenül tájékozódni kell a készítményről. A méhészetek általánosan jó egészségi állapotának fenntartásához járul hozzá az Api Go takarmány-kiegészítő, de ezen kívül még számtalan jó tulajdonsággal van felruházva és ezeket megismerhetjük a leírásból.

Bioméhészetekben is alkalmazható az Api Bioxal

A szorgalmas méheket célszerű megvédeni a betegségektől, például a varroa atka valós veszélyt jelent rájuk. Nos, a varroa atka elleni védekezésben nagy és eredményes szerepet játszik az Api Bioxal törzskönyvezett, oxálsav hatóanyagú állatgyógyszer. Ennek kétféle felhasználási módozata van, csurgatással és szublimáció útján egyaránt alkalmazható. Teljes mértékben biztonságos, mind a méhek, mind a méhész és a kaptárból származó termékek vonatkozásában, így a fogyasztónak is. Hatékonysága igen nagy, 96% fölötti. Fiasításmentes időszakban, nyáron, télen egyaránt használható az Api Bioxal gyógyszer. Könnyen alkalmazható, ugyanis szobahőmérsékleten cukorszirup-oldatban hamar feloldódik.

Tulajdonságai közé tartozik, hogy kiváló hatékonyságú és ártalmatlan. Mindenképpen kezelni kell a méheket, ha azt akarjuk, hogy kiválóan tudják végezni a munkájukat. Erre a célra optimális választás az Api Bioxal állatgyógyszer, amit néhány egyszerű lépéssel meg is rendelhetünk. Alkalmazásáról rövid video is megtekinthető a portálon. Gyógyszeroldalon támogatott termék, aminek felhasználása lehetséges ökobiológiai gazdaságban is. Az Api Bioxal egy innovatív gyógyszerforma, aminek pontos adagolása rendkívül egyszerű a családszám ismeretében. Esetében nincs rezisztencia.