Az átlátszó ponyva ár az anyag vastagságának függvénye

Átlátszó ponyva a teraszok védelmére
Átlátszó ponyva a teraszok védelmére
Átlátszó ponyva a teraszok védelmére

Nemcsak nyáron esik jól kiülni a szabadba és csodálni a természet szépségeit. Tavasszal, ősszel, sőt, télen is érdemes egy kis időt eltölteni a teraszon, ahonnan megfigyelhetjük a minket körülvevő élővilágot. A teraszt átlátszó ponyvával fedhetjük be, hogy megvédjen az időjárás szeszélyeitől. Mint minden ponyva esetében, az átlátszó ponyva ár is széles skálán mozog.

Több tényező is befolyásolja az árak változását, de mindenekelőtt a méret hat rá a leginkább. Az átlátszó ponyva is különböző vastagságban készül. Ettől függ a szakítószilárdsága, a tartóssága és az ellenállása a fizikai hatásokkal szemben. Tehát, mielőtt ilyen anyagot vásárolunk, alaposan fontoljuk meg, hogy milyen erősségű ponyvára van szükségünk! Akár szakértők segítségét is kérhetjük, ha egyedül nem tudunk megfelelő döntést hozni. Az átlátszó ponyva ár tehát főképp az anyag vastagságának függvényében változik.

Az Aka Digital Media Kft. által forgalmazott 0,8 milliméter vastag átlátszó ponyva kiváló ellenálló képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi azt, hogy igen sokféleképpen fel lehessen használni ezt az anyagot. Az említett cégnél az átlátszó ponyva ár rendkívül kedvező, ezért megéri náluk vásárolni. Ez az anyag kiválóan alkalmas teljes oldalfalak kialakítására, vagy más ponyvákba beépítve, ablakként is használható. Ugyanis a víztiszta anyag tökéletes fényáteresztéssel rendelkezik. A nagy melegnek és a hidegnek is rendkívül jól ellenáll, nem reped, nem törik, mint az üveg.

Így kiválóan alkalmas a teraszok és kerti pavilonok védelmére. Szinte észre sem lehet venni, így a szabadságérzetet nem korlátozza, nem kelti a bezártság érzését, de közben remekül véd a szél és az eső ellen is. Könnyen megmunkálható nagyfrekvenciás hegesztőgéppel és forró levegős illesztéssel rendelkezik, így több évig remek szolgálatot nyújt majd. Igen népszerű ez az anyag a vásárlók körében, mivel az átlátszó ponyva ár – érték aránya is rendkívül jó. Próbálja ki Ön is bátran, tegye kényelmessé és védetté teraszt, hogy ne csak nyáron élvezhesse annak előnyeit!