Az örökzöld gyémánt ékszer

Gyémánt ékszer
Gyémánt ékszer
Gyémánt ékszer

Bármivel, amit magára vesz az ember, azzal azt üzeni a világnak, hogy „Íme, ez vagyok én”. Ha hanyagul öltözik, azzal azt üzeni, hogy nem igazán érdekli őt a környezete, ha viszont kifinomultan öltözködik, akkor az ismerősei is úgy tekintenek rá, mint akire oda kell figyelni. Az öltözék mellett a gyémánt ékszer teljes összhangba hozza a megjelenést. Egy gyémánt ékszer viselése olyan önbizalommal és kisugárzással vértezi fel az illetőt, amelyet még ezelőtt nem érzett. Az ékszerviselést nem ripacskodásnak kell tekinteni, hanem diszkrét önigazolásnak. Ezért is a klasszikus darabok beszerzése igazán diszkrétté és mégis meghatóan elegánssá teszi a megjelenést.

A klasszikus gyémánt ékszer olyan örök darabja lehet a kiegészítőinek, amelyik nem megy ki a divatból egyik napról a másikra. Egy-egy ilyen örökzöld darabot kiegészíthet valamilyen egyéb, extravagánsabb ékszerrel, de mindig bánjon finoman a kiegészítőivel. A gyémánt ékszer is akkor tud igazán ragyogni, ha nincs körülvéve túl sok egyéb rikító darabbal. Az ékszernek ki kell tűnnie az összeállításból, nem pedig elvesznie a részletekben. Coco Chanel is azt mondta, hogy mielőtt elindul otthonról, megnézi magát a tükörben és egy valamit levesz magáról. Ezzel is azt sugallva, hogy a kevesebb néha több.

Hogyha már eltökélte magát a vásárlásra, akkor bátran szemezgethet a White & Black gyémánt ékszer kollekciói közül. A weboldalukon böngészve olyan ékszereket is megtekinthet, amelyeket csak külön kérésre gyártanak le, így ha a boltjukat felkeresné, nem biztos, hogy találna egy mintát belőlük. Itt bárki megtalálhatja azt a kollekciót, amely hozzá a legjobban illik. A fiatalok pont úgy megtalálhatják a hozzájuk illőt, mint az idősebb korosztály. White & Black gyémánt ékszer örökzöld választás lehet a kortalan örökifjak számára is. Az extravagáns ékszerektől kezdve a klasszikus gyémántberakásos darabokon keresztül az igazán fiatalos szilikon foglalatba ültetett gyémántkarkötőkig mindent megtalál. A White & Black gyémánt ékszer azonnal megrendelhető az internetes webáruházukban és 15 000 forintos vásárláson felül a szállításuk ingyenes!