Cafe Incognito – ahol annyi bélszínt ehetsz (majd), amennyi beléd fér!

Cafe Incognito
Cafe Incognito
Cafe Incognito

Sokáig a la carte étterem voltunk, és bár remek csapattal kiváló ételeket szolgáltunk fel Nektek, amit csupa pozitív visszajelzéssel háláltatok meg, úgy éreztük, valami hiányzik.

A Kérdés

A menü ételeire nem lehetett panasz, azonban többet akartunk adni Nektek. Többet, jobbat, minőségi, sőt elegáns ételeket, mint a bélszínből, lazacból, kacsamellből, báránybordából vagy báránycsülökből készült, ízletes fogásokat. Elegáns hely vagyunk, a környék legrégibb bár-étterme, adunk a minőségre, a jó hangulatra, de nem akarjuk leszűkíteni a vendégkört a legtehetősebbekre.

Ekkor jött az isteni szikra! Hiszen akkor adhatunk többet és jobbat, ha megtaláljuk az arany középutat.

Az Ötlet

Körbenéztünk egy nyirkos februári hétfőn a Liszt Ferenc téren, és megláttuk a lehetőséget: legyünk all you can eat étterem! Leültünk, átnéztük a korábbi és a tervezés alatt lévő menüket, osztottunk-szoroztunk-vitatkoztunk, alaposabban szemügyre vettük a piaci kínálatot és végül megszületett az eredmény.

Három óra elég lesz?

A legfogósabb kérdés az időtartam volt. Mennyi idő kell ahhoz, hogy két ember jóízűen, nem sietve, élvezve egymás társaságát, a Cafe Incognito hangulatát és a finom fogásokat, igazán megebédeljen, majd szusszanjon utána egy kicsit? Egy-két óra.

De mi van akkor, ha több bélszínt akarnak enni, vagy, mint lenni szokott általában, jól érzik magukat nálunk? Kocogtassuk az óra (vagy a mobil) számlapját (kijelzőjét), hogy idő van, más is vár a helyre?

Ezért három órában határoztuk meg az időtartamot, ami alatt 9 990 jó magyar forintért annyi bélszínt, lazacot vagy más finomságot ehettek majd, amennyi belétek fér.

All you can eat 9 990 forintért!

Igen, tényleg ennyi lesz. Hogy mikor valósul meg? Még sok mindent át kell addig alakítani, de előttünk az egész év, hiszen 2016 még alig kezdődött el. Ám ahogy kész vagyunk a kínálat átalakításával, valószínűleg külsőleg is meg akarunk változni.

Bélszín és bárányborda? Annyit ehettek a megújuló bár-éttermünkben, amennyit akartok. Lazac és kacsamell-hegyeket akartok a tányérotokra pakolni? Egy egész nyájat tereljünk a konyhába, mert kilószám akarod a báránybordát habzsolni?

A Cafe Incognitoban megteheted majd! 9 990 forintért, három órán át, a Liszt Ferenc téren csak egy dolog fog számítani: hogy igazán jól érezd, érezzétek magatokat.

Várunk majd a megújuló, immáron all you can eat Cafe Incognitoban!