Citroën szerviz szombati nyitva tartással

Citroën kisbusz
Citroën kisbusz

A Sipos Kft. már többéves tapasztalattal rendelkezik a Citroën márkájú gépjárművekkel kapcsolatban. Hogyha személyesen szeretnénk megtekinteni a kínálatot, akkor érdemes ellátogatni az Érd közelében található márkakereskedésbe.

Ha erre nincs lehetőségünk, akkor a weboldalon is megtekinthetjük a modellkínálatot, amiben helyet kaptak a legújabb Citroën modellek. Hogyha szervizre lenne szükségünk, két helyszínen számíthatunk segítségre.

Az Érd közelében található szerviz az M6-os főúton, Százhalombatta felé közelíthető meg a legegyszerűbben. A másik az M7 érdi lejáró közelében található. Hétfőtől péntekig, délután 5 óráig van lehetőségünk megjelenni a járművel, ahol igénybe vehetünk számos hasznos szolgáltatást. Hogyha nem felelnek meg a hétköznapok, akkor az Érd közelében található szervizek szombaton délig még nyitva lesznek.

Itt alkalmunk lesz többféle szolgáltatást igényelni. Ameddig az autónk a szervizben pihen, addig igényelhetünk egy csereautót, az Érd közelében található Citroën Sipos márkakereskedésből.