Eladó ház Szegeden, az egyetemi évekre

Az egyetemre frissen felvett hallgatók szülei mindig elgondolkodnak azon, hogy milyen módon kellene megoldaniuk a gyermekük lakhatását. Az eladó ház Szeged területén remek befektetésnek számít, amennyiben megvásárolja, hiszen így nem muszáj éveken keresztül fizetni az albérletet. Az Otthon Centrum segít a megfelelő ingatlan megtalálásában.

A kínálat igazán nagy, ezért bőven lesz miből válogatni. Bármelyik iskolához közel lehet lakást vagy házat vásárolni. A legtöbben a Belvárost választják, hiszen innen könnyen elérhető a város összes pontja a tömegközlekedés segítségével. Nagy pluszt jelent a vasútállomás közelsége, mivel rengetegen utaznak haza hétvégenként a családjukhoz. Az eladó ház Szegeden csak akkor bizonyul jó befektetésnek, ha a gyermek szinte összes igényének megfelel.

Nem szabad olyan helyen ingatlant venni, ahol egymást érik a szórakozóhelyek, hiszen a zaj biztosan a pihenés és a tanulás rovására megy. A legtöbb szülő egyszobás lakást szeretne venni, pedig jó döntést jelenthet a két- vagy háromszobás változat is. A többi szobát ki lehet adni más egyetemistáknak, ami remek bevételi forrás. Így nem jelent majd gondot a hitel törlesztő részletének fizetése sem, az eladó ház Szeged megvásárlása esetén.

Az egyetem végeztével a nagyobb lakás a párválasztás és a családalapítás idején szintén hasznos lehet. Az sem baj, ha a gyermek később más városba megy dolgozni, mert az ingatlant kiadhatja albérletbe. Az egyetemi városokban mindig keresettek lesznek a lakások. Az eladó ház Szegeden újépítésű és használt formában áll a vásárlók rendelkezésére. Jelenleg a panel- és a téglaépületek is keresettek, a lakáspiac élénkülésének köszönhetően.