Duplaüléses kék bob szánkó

Ha tél, akkor nem lehet kihagyni a sportolást és a családi szórakozást. A sportsarok.hu webáruházban minden olyan kiegészítőt megtalálhat, amelyek kiválóak a mókázáshoz. A bob szánkó acél irányítókarral és kényelmes ülésekkel érhető el az internetes áruházban. A különleges termék kétszemélyes változatban is megvásárolható. A bob szánkó középső hatékony féke képes megállítani az eszközt, még a nagyobb sebességnél is.

Az utas-szék alatt megtalálható egy tároló rekesz, amibe bele lehet tenni a meleg ruhákat, sálakat, kesztyűket és sapkákat. A téli sportok kiválóak ahhoz, hogy az izmokat fejlessze. A kék színben rendelhető bob szánkó egy nagyobb családnak is tökéletes választás. A bob szánkó használata a sportolás terén is kiemelkedő.

Az olimpiai sportágak közé tartozik. A speciális kialakítású termék a kanyargós, jeges utakon kiválóan siklik. Gondolta volna, hogy a szánkó története a 19. század végéig nyúlik vissza? Az első bobclub 1897-ben alakult meg, amit újabb egyesületek követtek egész Európában. Az első bob szánkó változatok még fából készültek. Azonban a mai kivitelek már műanyag és fém kombinációjából állnak össze.

Sok esetben pedig könnyített alapanyagot is alkalmaznak, amivel megkönnyítik a siklást. Arra kell nagyon odafigyelni, hogy az üléseinek terhelése nem haladhatja meg az 50 kilogrammot. Továbbá az is elmondható, hogy az anyag fagyálló és – 20°C fokig ellenáll a külső hőmérsékletnek. A bob szánkó megállítása csak olyan helyen lehetséges, ahol nem tartózkodnak emberek. Vagyis a megállás biztonságos! Ugyanis a nagy sebesség miatt, a szánkó balesetveszélyes lehet.