Gin és tonik, az ideális kombináció

Gin

Ha olyan italt keres, amit a hölgyek és urak egyaránt előszeretettel fogyasztanak bármilyen alkalom során, akkor jó helyen jár! A webáruházban eltérő kiszerelésű gin, whiskey, rum, cognac és egyéb stílusos italok rendelhetőek meg, biztonságosan és gyors kiszállítással. Visszatérve a nagy sikerű ginre, érdemes egy kicsit megismerni a történetét.

Tudta például, hogy ez a kiváló ital London egyik híres teréről, a Berkeley Square-ről kapta a nevét? 1761 óta forgalmazzák, családi recept alapján. Különleges ízét olyan összetevők biztosítják, mint a pomeló, borókabogyó és a kamilla. Az egyik közkedvelt márka a BCN gin, aminek sikeréhez különféle gyógynövények és katalán fűszerek is hozzájárulnak. Ez a változat Barcelonából származik.

Long drinkként is fogyasztható, tonikkal és citrommal vagy lime-al kombinálva. Olyan ital ez, ami diszkrét ízeket biztosít. A webáruházban számos gyártótól rendelhet, kisebb és nagyobb kiszerelésekben egyaránt. Ha szűkebb baráti társaságot vár, akkor a 0,5 vagy 0,7 literes változat biztosan elég lesz. Amennyiben egy születésnapot ünnepel és minden ismerőse jelen lesz, az 1 literes gint érdemes megrendelni. Csapjon le valamelyik akciós termékre az italneked.hu oldalon, ahol a gin mellett, egyéb italokat is talál!

Nem biztos ugyanis, hogy mindenkinek ez nyeri majd el a tetszését. Minőségi whisky, vodka és rum is kapható, szintén online hozzájutással. Akár gin, akár más ital az, amit járkálás nélkül szeretne beszeretni, a webáruházban mindent megtalál. Rendelje meg időben, hogy nyugodtan előkészíthesse majd a terepet az ünneplésre és mással is legyen ideje foglalkozni!