Fejlett műszaki megoldások mellé kulturált viselkedésű biztonsági őr

Fejlett technika és kulturált biztonsági őrök
Fejlett technika és kulturált biztonsági őrök

Az üzletek, telephelyek őrzésére rengeteg műszaki megoldás létezik. Ezek a kamerák, érzékelők, riasztórendszerek lehetnek, és további biztonságtechnikai eszközök. Ezek azonban nem helyettesítik, csupán segítik az élőerős őrzést, a biztonsági őr munkáját. A biztonságtechnikai eszközök mellett őrző-védő szolgálatot is fenn kell tartani, ha nem csak a biztonság látszatát szeretnénk fenntartani.

A Szent György Biztonsági Megoldások Kft partnerei számára elérhetővé teszi a legkorszerűbb technikai megoldások használatát, ám mellette a működtetésükre helyezi a hangsúlyt. Ilyen lehet üzletek, bankok felügyelete, portaszolgálat, recepciós alkalmazása, kutyás őrzés, járőrözés, fegyveres őrök biztosítása. Manapság nem lehet olyan területet megnevezni, ahol ne lenne szükség a megbízható védelemre.

 

Az egyszerű rutineljárásoktól, amilyen akár a telephelyeken való személy- és gépjármű be- és kiléptetés vagy a kulcskezelés, üzletek, eladóterek felügyeletén át egészen a riasztásokra való szakszerű intézkedésig szükség van biztonsági őrre, az élőerős szolgáltatásokra. Akinek fontos a vállalkozása biztonsága, az nem csak a közvetlen alkalmazottait válogatja meg, de a biztonsági rendszerének a működtetését is olyan partnercégre bízza, aki referenciákkal igazolja, hogy ad a magas színvonalú munkára. Válasszon fejlett műszaki megoldásokat használó, ugyanakkor kulturált viselkedésű biztonsági őröket alkalmazó vállalkozást.