Gyönyörű mintájú vintage szalvéta

Vintage szalvéta
Vintage szalvéta
Vintage szalvéta

Látott már valaha olyan szalvétát, amely gyönyörű mintával rendelkezett? Szinte le mernénk fogadni, hogy nem akarta ezt a tárgyat törlésre vagy tisztításra használni, hiszen kár lett volna a szépséges termékért. Ha, mondjuk, ennek köszönhetően van Önnél otthon vintage szalvéta,

akkor szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy olyan technikát, aminek a segítségével méltó felhasználási módot találhat számára. Az úgynevezett dekupázs arról szól, hogy ragasztó segítségével fel lehet helyezni különféle felületekre olyan mintákat, amik a vintage szalvétáról származnak.

Akinek kedve tartja, az persze az egész terméket felhasználhatja, ha van erre módja. Az alkotáshoz szerencsére nem kell más, csak eset, festék, illetve lakk és persze egy szép vintage szalvéta, aminek a legfelső, vékony rétege fog kelleni a műveletekhez.

Éppen ezért óvatosan le kell választani a fenti részt a termékről, majd rá kell helyezni arra a felületre, ahová ragasztani szeretné, miután bekente az adott területet ragasztólakkal. Ha készen van a művelet, akkor ezek után megtörténhet a vintage szalvéta lakkal való lefestése is a felületvédelem érdekében.