Hogyan válasszunk kabin bőröndöt?

kabin bőrönd
Kabin bőrönd

Nem is olyan régen igen nagy felháborodást keltett az utazni vágyók körében, amikor a fapados légitársaságok változtattak a szabályokon és csökkentették a gépre felvihető poggyász méretét. Ezek után pedig megindultak a találgatások szerte az interneten, hogy mekkora a megfelelő méretű kabin bőrönd. Megannyi légitársaság szabályzatán kell magunkat átverekedni ahhoz, hogy választ kapjunk erre a kérdésre, ugyanis míg az egyiknél ekkora a maximális méret, a másiknál már más, a harmadik pedig ismét változtatott.

Szerencsére vannak olyan gyártók, akik elvégzik helyettünk a kutatást és folyamatosan figyelik a kabin bőrönd méretének a változtatásait és ennek megfelelően gyártják a termékeket. Némelyik vállalkozás még azt is feltünteti, hogy az adott kabin bőrönd melyik légitársaság elvárásainak felel meg.

Van még persze néhány szempont a méreten túl is, amit érdemes megfontolni a kabin bőrönd vásárlása előtt. Idetartozik például az ár és a minőség. Sok helyen találunk meglepően olcsó termékeket, viszont ilyenkor mindig érdemes azon elgondolkodni, hogy nem lenne-e okosabb döntés egy kicsit többet áldozni rá egyszer, viszont cserébe nem kell azon aggódnunk, hogy pont használat közben megy tönkre.

Persze nem arról van szó, hogy a legdrágább kabin bőrönd lesz a tökéletes, viszont ha valami túl olcsó, akkor az általában gyanúra ad okot. Utolsó tényezőkét szükséges megemlíteni, hogy a kabin bőrönd kinézete sem mindegy. A választék azonban hatalmas, így szinte minden szín és minta megtalálható a készleten.