Kanadai gyártmányú Paradox riasztó

Elriasztja a tolvajokat

Manapság már nagyon sok állampolgárnak elérhetőek a különféle biztonsági berendezések, hiszen egyre nagyobb kínálat jelentkezik, miközben a technológia folyamatosan fejlődik. Az alarmdirect.hu webáruház igazán kedvező összegért forgalmaz Paradox riasztó készüléket, ami tökéletesen megfelel az ingatlanok és a bennük fellelhető ingóságok védelmére.

A Paradox riasztó tökéletes védelmet biztosít akkor is, amikor egyetlen lakó sincs éppen otthon. A rádiós berendezés telepítése gyors és egyszerű, de mindenképpen szakértői segítséget igényel. A webshop szerelőgárdája játszi könnyedséggel üzemelteti be a kanadai gyártmányú Paradox riasztót, amely által megoldott a távfelügyelet is.

Betörés esetén a készülék azonnal riasztó jelzést küld a tulajdonos és a hatóságok felé, így már akkor fülön csíphető a tolvaj, amikor még a szobákban kutakodik a készpénz és egyéb értékes tárgyak után. A rendszer akkor válik teljessé, ha kamerákat is felszereltet a megrendelő, hiszen így vizuálisan is nézhető és visszanézhető lesz, ami a házban történik. Az egész struktúrának már eleve van egy bizonyos visszatartó ereje, ugyanakkor a bizonyítási eljárást is nagyban meggyorsíthatják a tiszta, kiváló felbontással bíró felvételek lejátszása.

A Paradox riasztó hab a tortán, mivel az alkalmazásával nincs váratlan meglepetés, a hívatlan vendégek mókázásának ideje lejárt. Az internetes bolt munkatársai térítésmentesen végzik el a helyszíni felmérést, amennyiben valaki a Paradox riasztó megrendelése mellett dönt. A tapasztalt szakemberek kizárólag kifogástalanul végrehajtott, megbízható munkát adnak ki a kezükből, amit a próbaüzem által igazolni is tudnak.