A költöztetés árak a földön járnak.

költöztetés árak
költöztetés árak
költöztetés árak
költöztetés árak

A cipekedésnek eleve nincsen túl jó csengése a magyar nyelvben, hiszen ott bujkál a szóban a munka nehézségét kifejezni hivatott negatív hangulati töltés. Nem csoda hát, hogy a költözés feladatát sokan csakis költöztetőcéggel tudják elképzelni – teljesen jogosan, tegyük is rögtön hozzá. Szerencsére mivel a költöztetés árak teljesen emberinek számítanak a Fuvarpetinél (melyről Ön is meggyőződhet az alábbi oldalon: http://www.fuvarpeti.hu/arak), így mindenféle nehézség nélkül igénybe lehet venni az innen érkező segítséget.

A Fuvarpeti nemcsak Budapesten szolgáltat!

Nem egy költöztető cég esetében érvényes az, hogy ha budapesti cégről van szó, akkor csakis a főváros területén belül hajlandó szállítást végezni – holott az ország nemcsak magából Budapestből áll, még akkor sem, ha valakinek éppen ott van dolga. Arról nem is beszélve, hogy könnyedén előfordulhat, hogy valaki Budapestről költözne az agglomerációba, ami nem egy könnyen kivitelezhető dolog akkor, ha az adott költöztető vállalkozás csakis a budapesti kerületekben hajlandó mozogni. Nem úgy a Fuvarpeti, amely nem rest Budapest vonzáskörzetében is dolgozni!

Mekkora járművel, milyen munkaerővel dolgozik a cég?

A lakossági költöztetés során nem kevesebb, mint 20 köbméternyi terület áll az ügyfél rendelkezésére, amit bútorral, személyes holmikkal, elszállítandó kisebb-nagyobb dolgokkal tölthet meg – akár több fordulóban, ha egyszerre kevésnek bizonyulna még ez a relatíve nagy tér is. Rakodómunkás nélkül, esetleg 2-3 markos legénnyel is kérhető a szállítási szolgáltatás, annak függvényében, hogy a megbízó részéről milyen segítség áll rendelkezésre; ahogy nő a Fuvarpeti részéről a bevetendő munkás kéz, úgy nő egyenesen arányosan az ügyfél által fizetendő összeg.

Mennyi a minimum kifizetendő összeg?

Pénzben nincsen meghatározva az alsó limit, órában ellenben igen: a Fuvarpetinél ez három óra, ennyit akkor is kiszámláz a megbízónak a vállalkozás, ha az időkeretet az a szállítási munka, melyre szükség van, nem tölti ki. Ellenben nincsen kiszállási díj, nincsen pótdíj, nincsenek felárak, melyek egyikével-másikával igen sok helyen találkozni lehet a költöztetési bizniszen belül. Ha fair árakra vágyik, akkor válassza a Fuvarpetit, és biztosan nem fog csalódni abban, amit cserébe kap!