A luxus yacht bérlés a hajózás csúcsa.

Luxus Yacht bérlés
Luxus Yacht bérlés
Luxus Yacht bérlés
Luxus Yacht

Tengeri hajózás és tengeri hajózás között is óriási különbség lehet – és nem csak kivitelében! Egy tengeri hajókázás, aminek keretében az utazó megtekinti a nyílt vizet, valamint szemügyre vesz pár halat, netán cápát, remek szórakozásnak számít a nyaralók körében, holott meglehetősen behatárolt dologról van szó. Mindez azonban a fasorban sincsen ahhoz képes, amikor valaki luxus yacht bérlés nek útján keveredik ki a tengerre! Ha Önt ez érdekli, azt javasoljuk, hogy itt tájékozódjon: http://fix-yachting.com/luxus-yacht-berles/

Miért a luxus yacht bérlés a hajózás csúcsa?

A fenti kérdésre irtó egyszerű a válasz: mert ennél exkluzívabb módja nincsen a vízre szállásnak. Egy 50-300 láb hosszú luxus yacht esetében az ember ugyanazt a kényelmet tudhatja magáénak, mintha csak egy elegáns szállodában lenne éppen – azzal az „apró” eltéréssel, hogy körülötte nem holmi épített környezet terül el, hanem a végtelennek ható tenger, óceán. Amennyiben Ön a Magyarországhoz legközelebb eső helyet választaná nyílt terep gyanánt, ahol bele lehet veszni a végtelenbe, akkor a Fix Yachting az Adriát ajánlja erre a célra. Az Adriai-tenger nemcsak Horvátországból érhető el, nemcsak ottani kikötési lehetőséget jelent az adriai hajózás, hiszen Olaszország vagy éppen a szlovén tengerpart is elérhető hajóval, ha valakinek kedve szottyan némi hajózásra.

Mennyibe kerül kibérelni egy luxus yachtot?

Az ilyen exkluzív élménynek természetesen megvan a maga ára: bár nem mondható olcsónak, egy luxus yacht azonban már 10.000 eurótól elvihető egy hétre. Hogy ez a pénz sok vagy éppen megfelelő-e, azt csakis Ön tudja megmondani! Annyit azonban mindenképpen ki lehet jelenteni: ha új vizeket fedezne fel, ha mentesülni szeretne a kompromisszumok alól, akkor ez egy luxus yacht kibérlésének esetében. hála a Fix Yachtingnak, könnyedén össze tud jönni. Annyi csak a bérlő dolga, hogy ellátogasson a fenti weboldalra, s megadja, hogy milyen hajóval hol szállna vízre, mikor venné fel a vízi járművet, s mikor adná azt le. A többi már csak az időjáráson múlik.