Egy design lámpa is sokat tud jelenteni.

design lámpa
design lámpa
lámpa
lámpa

Hogy manapság kiemelt figyelem jut a világítástechnikára, ha szóba kerül a lakáskultúra, az nem a véletlen műve: egyre többen ismerik fel azt, hogy paradigmaváltás előtt állunk, amikor is újradefiniálhatjuk azt, amit a világításról jelenleg tudunk. Erről szólnak a Philips Hue-lámpák, a feltörekvő gyártók hasonlóan okos (akár okostelefonnal is vezérelhető) megoldásai. Mindegy, hogy mennyezeti lámpa, álló lámpa, asztali vagy fali lámpa terén szánná rá magát a vásárlásra – minden területet érdemes górcső alá venni, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!

A lámpák kettős funkciója.

Eltérően egy dekorációs tárgytól, a lámpa minden esetben kettős célt szolgál: egyszerre kell, hogy ellássa a feladatát, azaz hogy világítson, mégpedig a megfelelő fényerővel, és hogy ezzel együtt éke tudjon lenni annak a térnek, ahol az érintett lámpa elhelyezésre kerül. Aki a legjobb megoldásra törekszik, az nem elégedhet meg azzal, hogy csakis az egyik feltételnek megfelelő lámpát vásároljon meg az otthonába! Ha dekoratív és hasznos lámpára vágyik, bátran böngéssze végig az Artis Design design lámpa kínálatát, melyet itt találhat meg: www.artisdesign.hu

 

Miért pont az Artis Design?

A kérdés jogosságát kár vitatni: az Artis a legtöbb ember előtt ismeretlen piaci szereplőnek számít, így aztán nem csoda, ha vásárlás esetén sokan a hozzájuk legközelebb eső üzlet mellett döntenek – hacsak nem valamely lakberendezési áruház lámpákkal foglalkozó részlegén vásárolják meg a számukra szükséges eszközöket. A piacon lévő kereskedések többségével ellentétben az Artis nem foglalkozik alacsony nívójú megoldásokkal – sem design lámpák terén, sem más lakberendezési elem esetében. Tegyük fel, hogy Önnek egyedi megoldás kell, ha asztali lámpát keres a lakásába! Ilyen esetben nem lehet a mindenki által látogatott üzletek, boltok kínálatára alapozni, hiszen azok leginkább csak kommersz termékkel foglalkoznak, melyekből olcsóságuk miatt sokat adnak el – ergo sokan is vásárolnak belőlük.

Mi a teendő, ha nem talál az érdeklődő neki tetsző design lámpa?

Az Artis Design ilyen könnyen nem adja magát! Ha elkötelezte magát a minőség mellett, ám alapos vizsgálódás után sem találja meg azt a lámpát a webáruházban, mely Önnek kellene, úgy vegye fel a kapcsolatot az üzlettel vagy telefonon, vagy e-mailben! Az Artis segít abban, hogy megtalálja a keresett darabot.