A Makita láncfűrész, a favágás mestere

Makita láncfűrész
Makita láncfűrész

Egy családi gazdaságban számtalanszor előfordul, hogy fát kell vágni, gallyazni kell vagy ácsmunkára kerül sor. Ahol sok a fa, ott sok a vágási feladat is. Mi lehet jobb erre a célra, mint egy prémium Makita láncfűrész. A gyártó kínálatában számos típus áll rendelkezésre, amelyekből biztosan megtalálhatja az igényének megfelelőt. A Makita láncfűrész alapvetően háromféle hajtással érkezik. A benzinmotoros már jól bevált, mobil eszköz, amivel erdők, bozótosok növényzetét is ki lehet vágni, hiszen nem szükséges áramellátás.

A benzinmotoros láncfűrész óriási előnye a kiváló teljesítmény, megbízhatóság és hordozhatóság. Ha az elektromos megoldást választjuk, egy komoly problémával kell szembenézzünk, mégpedig a vezeték és az elektromos áramhoz való kötődés. Ez inkább az udvaron, ház körül végzendő feladatokhoz ajánlott, mivel ott könnyedén tudunk elektromos hálózatra csatlakozni. Óriási előnye ezzel szemben, a környezetbarát jellege, hiszen nem bocsájt ki semmilyen káros anyagot, szemben a benzinmotorral. Teljesítményét tekintve pedig hasonló szinten vannak előző társával. Azonban, ha Ön még többre vágyik és nem akar kompromisszumot a teljesítmény, megbízhatóság és hatékonyság között, válasszon egyet a Makita láncfűrész akkumulátoros családjából!

Igen, a Makita választékában ez is megtalálható. Az akkus Makita láncfűrész dupla akkumulátorral felszerelt, a megbízható munkavégzés érdekében. Az erős akkumulátor kiválóan végzi a feladatát és ha lemerül, 1 órán belül újra feltölthető, a gyorstöltő funkciónak köszönhetően. A környezetbarát tulajdonságai pedig nem hagynak kívánni valót maguk után. A csendes és gyors munkavégzés hosszútávon elérhető, így Önnek még kényelmesebb és nyugodtabb munkavégzést biztosít. A Makita láncfűrész minden elemében a japán mérnöki pontosság példaképe. A gyártó ragaszkodik a minőséghez és a felhasználók igényeihez. Ezért olyan megbízhatóak a Makita termékek.

Az ergonómia, a kényelem és biztonság érdekében, figyelembe vett tényező, ami biztosan megtalálható bármelyik munkagépben. A puha fogású markolat kényelmes fogást biztosít, míg a precíz láncvezérlés a hatékony munkát segíti. A rezgéscsillapítás kifejezetten megkönnyíti a hosszú órákon át tartó favágás feladatát. A biztonság tekintetében is vezető helyen áll a Makita. Minden Makita láncfűrész mellé ajándék védőszemüveget biztosít és további védőfelszerelés is elérhető a kínálatában. A kesztyű és védőruházat szintén fontos biztonsági kellékek, amelyeknek a viselése kötelező a favágás során. Tehát, ha favágásra szánta el magát, válassza bátran a Makita láncfűrész bármelyikét, az igényeinek megfelelően!