Motorolaj versenyekre és mindennapi használatra

motorolaj
motorolaj

A Repsol ideális szintetikus kenőolaj a nagyon nagy teljesítményű 4 ütemű motorokhoz készült. A motorolaj formulája maximális védelmet biztosít az összes alkatrésznek, különös tekintettel a tengelykapcsolóra és a sebességváltóra.

Könnyebbé teszi a sebességváltást is, sokkal simább és csendesebb kezelhetőséget biztosítva. Hatékonysága a motor alkatrészei által tapasztalt nagyon alacsony súrlódásban tükröződik, miközben mindig megőrzi a maximális teljesítményt. Az eredményeket versenykész és szabványos motorkerékpárokkal bizonyították a legmagasabb szintű nemzeti és nemzetközi versenyeken, extrém körülmények között teljesítve.

A motorolaj egyformán jól teljesít közúton és versenypályán is. Versenyekre és mindennapi használatra alkalmas ez a motorolaj, ami teljes védelmet és azonnali gyorsulást biztosít. Ezen kívül, különösen alkalmas alacsony szennyezőanyag-kibocsátású motorokhoz. Az összetétele megakadályozza a lerakódások képződését a kipufogórendszerben, ami meghosszabbítja annak élettartamát. Alkalmas olyan motorokhoz, amelyekben előkeverék az üzemanyag, valamint azokhoz, amelyek befecskendező kenőrendszert használnak.

A Repsol motorolaj alkalmas off-road járművekhez is. Maximális védelmet nyújt extrém körülmények között, amikor magas hőmérsékletnek vannak kitéve vagy hosszú ideig üzemelnek megállás nélkül.

A motorolaj visszafogott párolgásnak és a motor élettartamát biztosító exkluzív összetételének köszönhetően, maximális teljesítményt garantál versenyen és versenyen kívül egyaránt. Tehát, a motorodban lévő olaj nagyon fontos és működnie kell, bármilyen időjárási körülmények között!