Spájz özletek ha nincs elég helye

spájz ötletek
spájz ötletek

A legtöbb esetben a konyhánk messze van a Pinteresten elmentett képektől – főleg olyankor, ha nincs benne kamra. Míg az ügyesen elrendezett szekrények maximalizálják az apró konyhai tároló helyet, néha még több helyre van szükség az élelmiszerek tárolására, itt jönnek képbe a spájz ötletek.

Ha olyan helyzetben van, hogy nincs kamrája, de van elég hely a szekrényben, egyszerűen alakítsa át az egész szekrényt, ez a spájz ötletek alapja. Néha a kamra hiánya azt jelenti, hogy a holmija útban van a pulton, a hűtő tetején vagy egy nyitott szekrényen. Ha ez a helyzet áll elő, egyszerűen vásároljon vagy készítsen néhány vonzó kosarat a rendetlenség elkerülésére és az élelmiszerek tárolásához.

Ez egy nagyszerű módja a dolgok csoportosításának is. A spájz ötletek egy másik eleme a polc lenne, ha tehát van némi helye a konyhaszekrény mellett, érdemes egy polcrendszert felszerelni, ami szolgálhat kamraként. Olcsón szeretne találni teljes hosszúságú tükröt?

Az egész alakos tükör ideális hálószobákba, és akár folyosói darabként is használható, így megnézheti az arcát nap mint nap és megbizonyosodhat arról, hogy ruhája tiszta, mielőtt elindulna a munkahelyére, vagy éppen iskolába.

Az egész alakos tükör sokféle stílusban kapható, hogy megfeleljen a személyes ízlésének a vintage-tól a modernig. – akár teljes hosszúságú széles modellekkel is találkozhatunk hagyományos fa kerettel. Az egész alakos tükör több helyiségben is jól mutat, például a hálószobában vagy éppen a gardróbszobában, de nyugodtan elhelyezhet egyet a nappaliban is.