Önt is várja a velencei karnevál!

Velencei karnevál
Velencei karnevál
Velencei karnevál

Bár alapjában véve sokan szeretnének elutazni Velencébe, rengetegen vannak, akik különféle kifogásokat keresnek és végül sohasem jelentkeznek a kirándulásokra. A legnépszerűbb ezek közül talán az, hogy sokan azt hiszik, túlságosan drága az utazás.

Szerencsére ezt könnyedén megcáfolhatjuk, hiszen az Euro-Travelnél egyáltalán nem drága a velencei karnevál alkalmából megszervezett utazás. A másik leggyakoribb indok az esemény kihagyására az szokott lenni, hogy Magyarországtól nagyon messze van az olasz település.

Nos, a távolság relatív, azt azonban mindenképpen meg kell említeni, hogy a velencei karnevál egy éjszakányi buszon való utazással is elérhető. Sokan aggódnak az időjárás miatt is, ám szerencsére Olaszországban már nem feltétlenül van annyira rossz idő a tél végén, hiszen egy mediterrán térségről beszélhetünk.

Ennek tükrében tehát felsoroltuk a legfontosabb kifogásokat, amelyek kapcsán sokan le szoktak mondani a felfedezés élményéről. Pedig semmiképpen nem szabad feladni az álmokat és ha valakinek az a vágya, hogy részt vegyen a velencei karnevál forgatagában, akkor ragadja meg az Euro-Travel Utazási Iroda által felajánlott lehetőséget!