Padlófűtéshez is ajánlott a Grundfos Alpha1 L 25-60

Grundfos Alpha1 L 25-60
Grundfos Alpha1 L 25-60

A fűtési szivattyúk még nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a téli időszakban, viszont az év többi napján is hatékony megoldást jelentenek a használati meleg víz szállításához. A Grundfos Alpha1 L 25-60 ebből a szempontból a kategória élén helyezkedik el, mert egyaránt a kompakt és többcélú fűtési keringető szivattyúk közé tartozik. Három funkcióval rendelkezik, amelyek főként azért számítanak előnyösnek, mert a fűtési rendszer változtatásával, felújításával nem kell szivattyút cserélnünk, ami jelentős megtakarítást jelent ilyen esetekben.

A Grundfos Alpha1 L 25-60 beállítható állandó fordulatszámra, ami egyenletes hőelosztást tesz lehetővé a fűtőtestekben. Továbbá padlófűtés üzemmódra is képes. Gyakori eset, hogy a kazánokban egy idő után elhasználódnak ezek az alkatrészek. Megeshet, hogy a rossz beállítás rátesz még egy lapáttal és emiatt rövidül le az élettartamuk a keringető szivattyúknak. Ha ez megtörténik, akkor a Grundfos Alpha1 L 25-60 alkalmas a régi helyettesítésére, mivel szinte minden kazánba gond nélkül beépíthető.

Olvass többet itt arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a remek modell! Akkor is érdemes ezt választani, hogyha radiátorokkal fűtjük a lakást, mivel az ehhez megfelelő üzemmódban is képes működni. Bizonyos HMV rendszerekbe is be lehet építeni, ezért egy kimondottan sokoldalú típusnak számít, ami éveken keresztül nem igényel semmilyen karbantartást, a megfelelő beállítások mellett. Olvass többet itt arról, hogy milyen keringető szivattyúk közül válogathatsz a bőséges kínálatnak köszönhetően!

A fent említett modell alkalmas egy átlagos háztartás fűtéséhez, de ennél léteznek sokkal nagyobb teljesítményre képes modellek, amelyek szintén megtalálhatóak a webáruházban. A teljesítménnyel nemcsak a hatékonyság, de az árak is növekednek, ezért nem árt egy szakember véleményét kikérni a témával kapcsolatban, amikor fűtési-keringető szivattyút készülünk rendelni. Bár az esetek 95%-ban a Grundfos beépíthető csereszivattyúként a kazánok többségébe megfelel, azért olvass többet itt arról, hogy ez miként lehetséges!