Sittszállítás gyorsan és hatékonyan

sittszállítás
sittszállítás

Az építkezések és a komolyabb házfelújítások alkalmával rengeteg törmelék keletkezhet, annak a felszámolása, kezelése pedig további teendők sorát vonja maga után. A sittszállítás kivitelezője nem feltétlenül egyezik meg az építkezési vállalkozó által javasolt céggel, sok esetben pedig ezt a feladatot már nem is tartják a magukénak, így a háztulajdonosra hárul a feladat.

Szerencsére van megoldás! A kontener-rendeles.info weboldalon a sittszállítás árak is fel vannak tüntetve. Legyen szó építési vagy bontási hulladékról, törött vagy már nem használható anyagokról, mint például a tégla, cserép, beton, gipszkarton vagy csempe, még aznapi elszállítással is véghezvihető. A sittszállítás lebonyolítása megtörténhet akár már a rendeléstől számított 1 órán belül is. Ez a gyorsaság egyedülállónak számít, de csak Budapestre és közvetlen vonzáskörzetére vonatkozik, persze nyilván függhet az aktuális közlekedésforgalmi állapotoktól is. A sittszállítás természetesen arra alkalmas teherautókkal történik, a hulladékot pedig fémkonténerekbe kell gyűjteni. Megbeszélés és igény szerint akár 1 hétig is maradhatnak a tárolók a helyszínen.

A megrendelés előtt az ügyfélnek nagyjából meg kell állapítania az elszállítandó törmelék mennyiségét, hiszen a szolgáltató cég annak fényében biztosít megfelelő méretű és számú konténert. A sittszállításnál arra is ügyelni kell, hogy a bontási és az építési hulladék közé semmiképpen ne kerüljenek lebomló anyagok, hiszen azok kezelése külön történik. Éljen a lehetőséggel, hogy könnyen és gyorsan megszabadulhat a törmelékektől!