Szőnyi Garden Hotel Budapest

Szőnyi Garden Hotel Budapest
Szőnyi Garden Hotel Budapest

Az átlagemberek, amikor más országba utaznak, akkor a leggyakrabban a háromcsillagos hoteleket választják maguknak szálláshelyül. Viszont a 3 csillag alatt nem mindig ugyanazt kapják a kedves vendégek. A Szőnyi Garden Hotel Budapest ezért is teszi a csillagai mellét a Superior megnevezést. Ez azt jelenti, hogy felső kategóriás. Vagyis nemcsak az alap minimummal szolgálnak a szállóvendégeknek, hanem megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni abból. Ez még nem 4 csillag, de már közelít hozzá.

Ezért is választják őket szívesebben a vendégek Budapesten, mint a többi egyszerű szállót. Hiszen tudják, ha idelátogatnak akkor igazi odafigyelést, minőségi kiszolgálást és olyan alapfelszereléseket kapnak, amelyek valóban használhatóak. Például minden háromcsillagos hotelben van légkondicionáló, viszont nem biztos, hogy tisztán tartják, így azok zajt csapnak működés közben.

A Hotel Budapest garantálja, hogy halk és tiszta klímát biztosít a vendégeknek. Ugyanakkor arról is gondoskodnak, hogy antiallergén szőnyeggel várják azokat, akik érzékenyek a poratkákra vagy éppen gyengébb az immunrendszerük. A tisztaság náluk alap szempont. Nem adnak úgy át szobát, hogy az ne lenne patyolat tiszta.

Mindezek mellett, a Hotel Budapest arról is gondoskodik, hogy ne unatkozzon az ottléte során, hiszen műholdas televíziót biztosít és wellness részleggel is rendelkezik, ami korlátlanul használható az ott tartózkodás ideje alatt. A Szőnyi Hotel Budapest tárt karokkal várja a gyermekes családokat, hiszen még játszóteret is kialakítottak a kicsiknek, ahol a vendégek elszórakoztathatják őket vagy éppen a gyerekfelügyeletre bízhatják a csemetéiket.