Tetőbox bérlés minden autótípushoz

Tetőbox bérlés
Tetőbox bérlés

Szeretnének nyáron elutazni néhány hétre a családjával? Akkor bizony személyenként egy kisebb bőrönddel kell számolnia. Egy kisebb autóba nem férnek el a bőröndök és a csomagok, ezért ezeket más helyen kell eltárolni. A tetőbox bérlés napjainkban keresett szolgáltatásnak számít, főleg a nagycsaládosok körében. A stilusosutazas.hu weboldalon megtalálható tetőcsomagtartók minden, kereskedelemben megtalálható gépjárműre felszerelhetőek. Azonban mielőtt bármit is megvásárolna vagy kibérelne, gondolja át, hogy mekkora méretű boxra lesz szüksége az utazásnál.

Amennyiben nem a családdal, hanem a barátokkal terveznek nyaralni menni, érdemes nagyobb méretű box mellett döntenie. A weboldalon megtalálható prémium tetőcsomagtartó szett bérleti díja 1700 forint/nap, amely mellett 20 000 forint kauciót kell letenni. A különleges Thule tetőbox szett a világ egyik legcsendesebb és legelegánsabb kinézetű változata, amely bármilyen gépjárműre felszerelhető. Ha nem tudja megoldani saját maga a felszerelést, akkor kérje meg a weboldal szakembereit, hiszen egy megfelelően kialakított teremgarázsban, előre megbeszélt időpontban, díjmentesen elvégzik a beüzemelést.

A tetőbox bérlés során a speciális eszközt egy acél rúddal fogják rárögzíteni az autó tetejére. Természetesen, érdemes nem elfelejteni, hogy a tetőcsomagtartó felszerelése után az autó valamennyivel magasabb lesz. Így az alacsonyabb helyeken, ahol van egy lentebb elhelyezkedő felüljáró, jól meg kell gondolni az alatta történő áthajtást. A tetőbox bérlés remek lehetőség azoknak, akik nem szeretnének megvásárolni egy tetőcsomagtartót, mert sokallják érte a pénzt, vagy mert évente egy-két alkalomra lenne rá szükségük. A stilusosutazas.hu weboldalon egy táblázatban összefoglalva találhatja meg a különféle boxokra irányuló bérlési feltételeket és díjszabásokat.

A tetőbox mindkét oldalon nyitható, azonban az egyik oldalnak kulccsal bezárva kell lennie. Mindig ellenőrizze, hogy jól rögzítette-e a tetőcsomagtartót, és hogy nem maradt-e nyitva valamelyik oldala. Az oldalon lévő Thule alap tetőcsomagtartó szett 1-3 napra 1200 forint/nap áron is igénybe vehető. A prémium csomagtartó viszont drágább, de csak 500 forinttal. A tetőbox bérlés minden érdeklődőnek kiváló lehetőséget nyújt a hosszú utazás során. Ha Görögországba vagy Horvátországba szeretnének a barátokkal leruccanni, akkor egy nagyobb méretű tetőcsomagtartóra lesz szükségük. A bérelt termékeket egy biztos helyen tárolják a szakértők, méghozzá egy védett teremgarázsban. Igényelje a tetőbox bérlés szolgáltatást!