Válogasson arany fülbevaló kínálatunkból!

Arany fülbevaló
Arany fülbevaló

Az aranyból készült ékszerek igencsak népszerűek. Régebben is nagy értéknek számított, ha valaki ilyet kapott ajándékba, legyen az arany fülbevaló, nyaklánc, karkötő. Nincs ez másképp napjainkban sem, hiszen az arany egyik alaptulajdonsága, hogy rendkívül ellenálló, főként különböző lúgos kémhatású anyagokkal, savakkal szemben. Mindemellett nemcsak kényelmes viseletet biztosít, hanem elegáns is, és a különleges események mellett mindennapi viseletre is nagyszerűen alkalmas.

Egy arany fülbevaló, nyaklánc vagy bármilyen más ékszer beszerzéséhez nem kell mást tennie, minthogy ellátogat oldalunkra, és ajánlataink közül válogat, itt biztosan megtalálja a stílusának megfelelőt. A szűrőrendszer segítségével pár kattintással rákereshet a termékekre, így könnyedén kiválaszthatja azt, amelyik a leginkább megfelel ízlésének. Az ékszerkeresést pontosíthatja az ár, állapot, szín és akár súly szerint is. Ez nagymértékben leegyszerűsíti a keresést, így nem kell órákat eltöltenie a válogatással. Amennyiben az arany fülbevaló kategórián belül keresgél, több opciót is talál: bedugós, francia kapcsos, aranykarika vagy esetleg köves arany fülbevaló.

Ezeken belül további alkategóriákban válogathat, melyekhez fotókkal ellátott részletesebb termékleírás is tartozik. Ezekből olvashat itt párat röviden, szemléltetésképpen. A szives arany bedugós fülbevaló domború kialakítású. Súlya 0.6 gramm, szélessége és magassága egyaránt 6 mm, fényes felülettel rendelkezik. A francia kapcsos fülbevalók esetén a találatok közt cseresznyés arany fülbevalóról is olvashat termékleírást, amely cirkónia kövekkel és zománccal díszített, súlya 1.4 gramm, 2 mm a szélessége, illetve 10 mm a magassága. Mindezek mellett árusítunk kő nélküli arany fülbevalót is, amelyek szintén több típusban elérhetőek.

Az arany ékszerekről általánosságban kijelenthető, hogy hatósági fémjellel rendelkeznek, amely az eredetüket, illetve a nemesfémtartalmát igazolja. Túlnyomó többségük 14 karátos, és csupán egy darab van raktáron, így a megrendelést követően már nem elérhető a webáruházban. Természetesen, házhoz szállításra is lehetőség van, a csomag tartalmazza az ékszert, melyet a stílusához és színéhez megfelelő díszdobozban tárolunk, valamint egy mikroszálas ékszertisztító kendőt is adunk ajándékba. Továbbá, 40 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk az ékszerekre. Az arany fülbevaló rendkívül közkedvelt a vásárlók körében, válogasson bátran ajánlatainkból, lepje meg ismerőseit vagy akár saját magát egy klasszikusan elegáns darabbal!