Várja Önt a legjobb szabaduló szoba Budapesten!

Ki szeretne próbálni egy igazán izgalmas játékot? Akkor van egy ötletünk! A legjobb szabaduló szoba Budapest 7. kerületében található. A Mindquest Füge Udvarban biztosít alkalmat a különféle küldetések kipróbálására. Most ötféle lehetőség közül választhat, ezért fontolja meg, hogy melyik lenne a legelőnyösebb!

Össze kell gyűjtenie egy ütős csapatot, tehát gondolkodjon el rajta, hogy melyik ismerőse tartana Önnel! Ügyes személyeket kell választania, ugyanis a feladatok megoldása egyáltalán nem egyszerű. Szüksége lesz többek között logikára, ügyességre és kreativitásra is, ha 60 perc alatt ki akar jutni a kelepcéből. A legjobb szabaduló szoba Budapest történetei biztosan fel fogják kelteni az érdeklődését. Például, rengetegen jelentkeznek a gyémántrablásos küldetésre.

Itt ki kell cselezni a biztonsági rendszert, még mielőtt a közönség megcsodálhatná a drágakövet. A felnőttek nagyon szeretik a Pokolgép nevű szobát, ahol a robbanást kell megakadályozni. A legjobb szabaduló szoba Budapesten egy őserdei sztorit is kínál. Akkor döntsön ezen küldetés mellett, ha egy ősi fenevad kiszabadulását szeretné megakadályozni.

A kínálatból választhatja még a Portál, illetve a Mátrix foglyai nevű játékokat is. Ezeknél elsősorban az a kérdés, hogy ki tud-e szabadulni egy párhuzamos dimenzió fogságából és el tudja-e pusztítani a gonosz programkódot. A legjobb szabaduló szoba Budapest városában ilyen lehetőségeket kínál. Döntse el, hogy melyik tetszik a legjobban és foglaljon minél hamarabb időpontot! Biztosan jól fog szórakozni, ezért nem fogja megbánni, hogy jelentkezett. A többiek is életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak.