Vegye kezébe a cipőtárolást!

cipőtárolás
Cipőtárolás

Ha van családja, az alábbi helyzet nem fogja meglepni. Bejön a bejárati ajtón. Leveszi a lábbelijét és otthagyja a padlón. Ha az előszoba kevésbé hasonlít egy ilyen helyiségre, hanem inkább egy lábbelikkel megtöltött boltra, akkor itt az ideje, hogy rendszerezze a cipőtárolás helyzetét! A téli csizmák, a stílusos magassarkú cipők és a kényelmes sportcipők között sokunknak rengeteg cipővel van dolga.

Szorozzuk meg ezeket a háztartásban élő családtagok többi cipőjével és valószínűleg máris nagy a rendetlenség. Akár az előszobát, akár a mosókonyhát vagy a szekrényt szeretné rendbe rakni, szinte minden helyiségre van cipőtárolási megoldás az otthonában. És sok esetben még saját kezűleg is elkészíthetőek olyan hétköznapi anyagokból, mint például az újrahasznosítható kartonguriga.

Modern előszoba bútor szűk helyiségekbe

Bár manapság a folyosók elsősorban a szobák közötti átjáróként szolgálnak, jól megtervezve, sokkal több is lehet belőlük. Annak ellenére, hogy meglehetősen kicsi térről van szó, a minimalista lakberendezési ötletek és a modern előszoba bútor választék meglepően nagy. A beépített könyvespolcok vagy lépcső alá rejtett szekrények hozzáadása pedig csak a jéghegy csúcsa.

Ha kicsi az otthona, a modern előszoba bútorok hozzáadása nagyszerű módja annak, hogy megtakarítsa a szükséges helyet. A kivitelezéskor ügyelni kell arra, hogy ne szűkítse az amúgy is szűkös teret. Gondolkodjon azon, hogyan használhatja ki a falak függőleges felületét! Maradjon távol a szabadon álló bútoroktól, és próbáljon meg beépített könyvespolcokat és vékony konzolasztalokat használni!

L alakú konyha ötletek szigettel kombinálva

Egyetlen helyiség sem olyan multifunkcionális, mint ahol a család étkezik. Ez az otthon központja és szigorúan haszonelvű egységből sokoldalú helyiséggé fejlődött, ahol ételeket készíthetünk, vendégeket fogadhatunk és étkezhetünk. Ha átalakítást szeretne végezni, tartsa szem előtt, hogy a sikeres tervezésnek ötvöznie kell a funkcionalitást a személyes előfeltételekkel!

Az L alakú konyha ötletek segítenek a tér tökéletes kialakításában. Ez a forma rengeteg szekrény- és pultfelületet biztosít. A szigethez hozzáadhat egy bárpultot, így azonnal étkezésre alkalmas helyet kaphat. Az L alakú konyha ötletek és fotók áttekintése nagyszerű módja annak, hogy megértse a különböző konyhai elrendezéseket és segítsen eldönteni, mit szeretne. Ezzel rengeteg időt és energiát takaríthat meg.

Íróasztal gyerekeknek a sikeres tanulásért

Nézzünk szembe a tényekkel: senki sem szereti a házi feladatokat. Ez gyakran a diákoknak és az anyukáknak is kínszenvedés. Kevesebb gondot jelenthet az érintetteknek, ha a kicsiknek van egy saját kijelölt helyük, a konyhaasztallal szemben. Az íróasztal gyerekeknek bármilyen környezetben jól mutat, nyáron pedig megfelelő méretű kézműves- és iparművészeti helyként is funkcionálhat.

A felnőttek munkaterületéhez hasonlóan, a tökéletes gyerek dolgozószoba is rengeteg tárolásra alkalmas helyet tartalmaz az iskolai felszereléseknek, játékoknak és gyűjteményeknek. Hiszen kell egy hely, ahová elrakhatják az összes Pokémon-kártyát. Ha az íróasztal gyerekeknek már megvan, Ön is rájöhet, hogy mennyire hasznos egy saját felnőtt verzió is belőle.