A Gastroyal ételeivel nem lehet melléfogni.

gastroyal
gastroyal

Ha étkezésről van szó, mindenkinek megvannak a bejáratott ételei, kedvencei, melyre esküdni szokott. Nem mindegy azonban, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe étel címszó alatt – ezt Szendi Gábor, a paleolit táplálkozás hazai szakértője is tudja, aki nem mással, mint a Gastroyal fogyókúra valósítja meg az egészséges étkezést!

Mi az a paleo?

Ha valaki még nem halott volna róla: a paleolit táplálkozás az „alapokhoz” való visszatérést jelenti, amikor azokat az ételeket esszük, amikhez az őseinknek is hozzáférhettek anno. Az alapanyagok közül éppen ezért mindenképpen el kell hagyni a krumplit, a kukoricát, a szóját, a búzát, a rozsot, a riszt, az árpát, a zabot, a babot, a borsót, a lencsét, a földimogyorót, a tejet, a kefírt, a lágy sajtokat, a túrót, a tejfölt, a tejszínt és a cukrot is! Ezzel a szervezetünk csakis olyan hozzátevőkhöz férhet hozzá, melyek egészségesek, s melyek nem terhelik meg a testet.

Hogyan lehet egyszerűen paleolit ételekhez férni?

Úgy, ahogyan azt Szendi Gábor is teszi: a Gastroyal segítségével. Kétségtelen, hogy „normál” étkekhez nem túl nehéz hozzájutni, hiszen azok bárhol elérhetőek bárki számára: egy boltban vásárolva, összetevők után kutatva, egy étteremben, egy büfében – tényleg mindenütt. A paleolit étkek azonban hozzáértést és odafigyelést igényelnek, hiszen nagyon sok elemet nélkülözni kell akkor, amikor valaki paleo-módon főz otthon. Érdemes lehet emiatt aztán inkább másra hagyni a dolgot, mondjuk a Gastroyalra, aki aztán kényelmes módon házhoz is szállítja az ételt, hogy a megrendelőnek már csak el kelljen azt fogyasztania.

Menüt vagy étrendet érdemes rendelni?

Ebben a kérdésben magának a megrendelőnek kell döntenie. Kétségtelen, hogy napi három étkezéssel az étrend komplex megoldást képes kínálni, ellentétben a menüvel, mely a főétkezésre koncentrál, s napi egy alkalommal nyújt kielégítő paleolit ételt. Ugyanakkor nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy annyit költsön csak magára, amennyiben egy komplett paleolit étrend belekerül. Tudni kell, hogy az ár minden esetben tükrözi a minőséget, így minden forint jó helyre kerül – akkor is, ha Ön étrend mellett dönt, és akkor is, ha menü mellett!

Hogyan lehet rendelni?

Fel kell keresni a Gastroyal honlapját, melyet a linkre kattintva egy pillanat megtenni, és ott le kell adni a rendelés vagy a teljes étrendre vonatkozóan, vagy „csak” a paleolit menüt illetően.