Gluténmentes hamburger is rendelhető.

gluténmentes hamburger
gluténmentes hamburger
gluténmentes hamburger
gluténmentes hamburger

Amikor valakiről kiderül, hogy allergiás valamire (mogyoróra, tejre, pollenre stb.), az első sokk után, hogy miért pont vele történik ilyesmi, az érintett második gondolata rögvest a megoldás keresése lesz, hogy tudniillik hogyan lehet a helyzet ellenére is egész, kerek életet élni. Aki lisztérzékeny, annak teljességgel kerülnie kell a sima liszt felhasználásával készült ételeket – így például a normál buciból készült hamburgert is. De nem akkor, ha a fogyasztandó burger gluténmentes hamburger!

Hol lehet gluténmentes hamburgert kapni?

Nos, ha nem is az egész országban, ha nem is minden egyes burgerezőben, de a Hamburgerkirálynál mindenképpen. A Hamburgerkirály odafigyel arra, hogy a kínálatában ne csak tradicionális hambugereket tartson, hanem azon vásárlók igényeire is odafigyeljen, akik önhibájukon kívül kénytelenek óvakodni a sima lisztből készül bucival szerelt szendvicsek fogyasztásától.

Milyen gluténmentes hamburgerek érhetőek el a Királynál?

Kétféle kiszerelésű burger is akad az étteremnél: egy „normálnak” minősülő sajtburger, mely gluténmentes zsemléből készül, és egy úgynevezett Trófeaburger, melynek az az érdekessége, hogy bacont és BBQ szószt is tartalmaz, melytől meglehetősen pikáns lesz a burger íze. A húspogácsák minden esetben 12 dkg-osak, színhúsból készülnek, így az elkészült szendvicsek minőségére már csak emiatt sem lehet panasz.

Online is lehet rendelni?

Igen, sőt aki weben keresztül vagy telefonon adja le a megrendelését, annak a Hamburgerkirály 10% kedvezményt biztosít a végösszegből! A megrendeléseket minden nap, hétfőtől vasárnapig délelőtt tíztől este tizenegyig lehet leadni. A minimális rendelési érték minden esetben 1490 forint! (Egyes burgerek ára ezt az értéket nem éri el; erre rendeléskor oda kell figyelni!)

Kinek ajánlott próbát tennie a Hamburgerkirály gluténmentes burgerével?

Annak, aki unja már azokat a gluténmentes ételeket, amiket a mindennapokban fogyaszt. Néhanapján egy-egy gluténmentes hamburgerrel kellőképpen fel lehet dobni a napot – kivált annak, akinek tényleg alaposan meg kell néznie azt, hogy mit ehet meg és mit nem. A Hamburgerkirály gluténmentes megoldásaival egészségügyi szempontból sem lehet melléfogni akkor, ha a lisztérzékeny ember rendelésre adja a fejét.