Kutyaeledel nagytestű ebeknek

Kutyaeledel
Kutyaeledel

A nagytestű kutyáknak gyakran vannak ízületi problémái. Ma már, szerencsére, lehet olyan tápokat is kapni, amelyek gátolják a kellemetlen tünetek kialakulását. A webtap.hu oldalon kapható kutyaeledel sok fehérjét tartalmaz, éppen ezért jó vételt jelent. A honlapon megadott információk szerint csirke- és lazachús van benne. Nem szabad megfeledkezni a zöldségek és a gyümölcsök szerepéről sem, hiszen kiemelkedő rosttartalommal bírnak. A kutyaeledel abból a szempontból is előnyös, hogy erősíti az immunrendszert.

A benne lévő moszatok tisztítják a szervezetet. Az ásványi anyagok, illetve a nyomelemek is nagyon hasznosnak bizonyulnak. Mivel a gyártó szeretné elkerülni az emésztőrendszeri rendellenességek kialakulását, ezért a tápban nincsen kukorica, búza és sikér. Azonban zab található benne, mivel alacsony glikémiás indexszel rendelkezik.

A rendszeres fogyasztás nem okoz majd elhízást, hiszen ez egy nagytestű kutya esetében hatalmas gondot jelentene. A teljes értékű kutyaeledel kétféle kiszerelésben vásárolható meg a webshopból. Az Acana kedvezményes áron kínálja a termékeit. Azok a gazdik is bátran nézelődhetnek itt, akiknek közepes vagy kistestű kutyájuk van. Például a Chicken & Greens nevű típus bármilyen méretű és korú ebnek odaadható. Az állat tápanyagszükséglete egyszerűen kielégíthető a segítségével.

A benne lévő tápanyagok igazodnak a természetes étrendhez. Nincsen benne gyorsan felszívódó szénhidrát. A húsban gazdag kutyaeledel igazán ízletes, ezért a kedvencek egészen biztosan meg fogják enni. Az emésztése biztosan nem okoz majd problémát, és nem kell allergiás reakciókra sem számítani.