Sport karóra nagy választékban

Sport karóra

Sokan szeretnek sportolni és az edzés időtartama ebben az esetben is nagyon fontos. Hogyha egyéni rekordokat szeretnénk felállítani, a sport karóra funkcióira biztosan szükségünk lesz.

Elsősorban kényelmes kell maradjon akkor is, amikor intenzív mozgást végzünk. Legyen könnyű, mert egy idő után kényelmetlenné válik, hogyha egy nehézkes szerkezet húzza le a csuklónkat. Ezen kívül, többféle dolognak is ellent kell állnia. Esőben, kocogás vagy túrázás közben nem mehet tönkre, ezért általában vízálló a sport karóra. Ugyanakkor por sem kerülhet a szerkezetébe, mert valószínűleg az is tönkretenné. Egy hagyományos darab esetében ezek a veszélyek nem állnak fent.

Viszont a sport karóra teljesen más szituációkban kell helytálljon. A kijelzője általában digitális, hogy könnyebben leolvashassuk róla az adatokat. A modern sportórák ütésállóak, ezért nem kell aggódnunk, hogyha véletlenül megütjük, miközben a csuklónkon van. Rengeteg hasznos funkciót lehet beleszuszakolni egy ilyen ketyegőbe. A pulzusmérő szinte már általánosan mindegyik modellben benne van.

Némelyik modellben van mélység-, illetve magasságmérő is, de sok esetben gyorsulásmérővel is találkozhatunk. A G-Shock sport karóra esetében, a Bluetooth technológia sem ritka, ezért nem kell mindig előkapnunk a telefonunkat, hogyha valamilyen értesítésünk érkezik. Az orashop webáruház sport karórák egész garmadáját tárja elénk, amelyekből kedvünkre válogathatnak egyaránt a hölgyek, urak. A Festina, Pulsar, Jacques Lemans mind olyan kiváló gyártók, akik nem feledkeztek meg azokról, akik szeretik stílusosan űzni a sportot, ezért káprázatos darabokat alkottak.